Daca vreti sa vedeti mai bine bijuteriile,un simplu click pe poza e de ajuns!!!

miercuri, 7 aprilie 2010

Vitas

L-am descoperit acum vreo jumatate de an.Tot auzisem de existenta lui,dar nu stiam de unde e,nu stiam decat ca e singurul cantaret care poate atinge 5 octave.Mi se parea extraordinar si chiar asa si este,ascultati:



Am tot ascultat melodii de-ale lui,dar restul sunt alte genuri...asa ca am cerut ajutorul prietenului nostru "gogu" si am aflat ca e si actor, creator de moda si compozitor...asta pe langa faptul ca e cantaret.Am mai aflat ca in general canta muzica pop cu influente techno.

Lasand la o parte toate controversele,pe mine m-a atras vocea care trece atat de usot de la tenor la soprana... mimica lui...si il consider un adevarat artist!

Sper ca v-a placut!

3 comentarii:

  1. Aoleu, asta e castrat sigur. Am citit despre oameni care canta bine cat sunt copii, au o voce foarte subtire, iar inainte sa ajunga la pubertate se castreaza ca sa nu se ingroase... TRIST

    RăspundețiȘtergere
  2. Castrat,gay,sau cum ar fi... mie imi place!si am mai vorbit noi o data despre asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca va place Vitas, daca vreti sa ii descoperiti minunata voce, sa descoperiti mii de poze si clipuri, biografia sa si ultimele noutati atunci va astept cu toata dragostea pe forumul www.vitas-romania.ro

    RăspundețiȘtergere